Nieuwsbericht

Zelf groente oogsten tijdens de Lelystadse Oogstdag!

Wat is nou een betere manier om te leren waar jouw eten vandaan komt, dan door het zelf te oogsten? Op zaterdag 31 augustus organiseert De Lelystadse Boer voor de vijfde keer de Lelystadse Oogstdag. Jong en oud zijn tussen 10:00 en 16:00 uur van harte welkom om te leren over waar voedsel vandaan komt, hoe de gewassen groeien en zelf hun favoriete groenten te oogsten. Een leuk uitje en leerzaam uitje voor het hele gezin!  
 
Het oogstterrein vind je in de hoek van de Larserweg en de Anthony Fokkerweg, vlakbij Lelystadse Airport Businesspark. Het terrein bevindt zich op nog geen zeven minuten rijden van de stad. Tijdens de laatste editie in 2022 kwamen maar liefst 1200 bezoekers op het evenement af.
Binnenkort volgt meer informatie over de oogstdag via lokale media, social media en de website van De Lelystadse Boer