Nieuwsbericht

Subsidiemogelijkheden van Gezonde School!

Tussen 6 maart en 17 april is de inschrijfperiode voor verschillende subsidieregelingen van Gezonde School weer geopend. Aanvragen van de regelingen kan via het dashboard Gezonde School. Toekenning van de subsidies vindt plaats in mei. Het aanvragen van een subsidie biedt geen garantie op toekenning. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje: 

Het Ondersteuningsaanbod
– Deze subsidie is in te zetten om aan de slag te gaan met één of meerdere van de thema’s: voeding, bewegen & sport, welbevinden en milieu & natuur. 
– Na toekenning kan de school gebruik maken van 10 uur ondersteuning van de Gezonde School-adviseur van de GGD en een budget van €3.000,- voor de aanschaf van erkende interventies, aanvraag van een Gezonde School-certificaat of taakuren van een Gezonde School coördinator.
Kijk hier voor meer informatie.

De Jong Leren Eten subsidie
– De Jong Leren Eten subsidie is in te zetten voor activiteiten rondom moestuinieren, koken, boerderijeducatie of voedseleducatie. Altijd al eens naar de boerderij gewild met leerlingen of aan de slag gewild met kookles op school? Dan is dit de subsidie voor jouw school!
– Na toekenning kan de school gebruik maken van een budget van maximaal €2.000,-. Kijk voor inspiratie voor activiteiten in de NDE gids van IVN
Kijk hier voor meer informatie.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Gezonde School-adviseur Lisa Koedijk.