Nieuwsbericht

Een gezonder schoolvoetbalevent

Van 8 t/m 12 april vond het schoolvoetbalevent weer plaats bij SV Lelystad. Naast dat de kinderen partijtjes tegen elkaar speelden, waren er dit jaar ook side-events georganiseerd, zoals slalommen, hooghouden en lat schieten. Ook was er op maandag en woensdag een side-event in het kader van gezonde voeding: twee tafels vol met groentes en gezonde dips, water om te tappen en fruit om fruitwater mee te maken. Kinderen liepen af en aan tussen de partijtjes door om snel even wat te snacken of drinken.

Naast het gezonde side-event konden kinderen ook de hele dag door fruit pakken. Dit werd gesponsord door JUMBO de Waag, JUMBO van Leijen en JUMBO Dusselaar.  
Dit ‘gezonde tintje’ aan het schoolvoetbal is een initiatief van JOGG Lelystad in samenwerking met de vakgroep bewegingsonderwijs en SV Lelystad.