Nieuwsbericht

Gezonde Avond4Daagse actie 2024!

Ook dit jaar organiseren we weer de Gezonde Avond4Daagse actie in Lelystad!
Scholen kunnen weer gebruik maken van de mogelijkheid om de kinderen die mee lopen met de Avond4Daagse dagelijks een stuk fruit aan te bieden.

Dit jaar bieden we vanuit duurzaamheidsperspectief geen flesjes water meer aan, maar willen we de scholen vragen hun leerlingen zelf te stimuleren om een fles water mee te nemen in plaats van gezoete dranken.

De actie
De supermarkten sponsoren dit jaar wel weer een stuk fruit per leerling per wandeldag (of zo veel wandeldagen als de school aan geeft).
De spelregels:

– Scholen worden gekoppeld aan een deelnemende supermarkt in hun eigen wijk mits de betreffende supermarkt mee doet met de actie.

– De supermarkt verzorgt voor elke deelnemende leerling die de school aanmeld kosteloos een stuk fruit voor onderweg.

– De school kan er zelf voor kiezen of zij bepaalde klassen aanmelden of alle deelnemende leerlingen. Ook kan de school er voor kiezen deze actie op bepaalde dagen te doen of op alle dagen. U kunt per dag doorgeven voor hoeveel leerlingen u deze actie aanvraagt.

– De school haalt zelf de stukken fruit op bij de aangewezen supermarkt en deelt dit uit aan de leerlingen. Ophalen kan op dinsdag 21 mei in de ochtend bij de aan u doorgegeven supermarkt.

 

U kunt uw school aanmelden voor deze actie t/m vrijdag 3 mei via deze link. 

Na het aanmelden nemen wij uiterlijk 13 mei contact met u op over aan welke supermarkt u gekoppeld bent en waar u dus het fruit kunt ophalen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact op!

De volgende supermarkten nemen deel aan deze actie: 
– PLUS Postma
– JUMBO de Waag
– JUMBO Dusselaar
– JUMBO van Leijen
– Albert Heijn Boswijk
– Albert Heijn Warande